Intakegesprek

Een goed advies begint met een goed gesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en kost €40 (indien ik de opdracht mag gaan uitvoeren wordt dit bedrag in mindering gebracht op de eindfactuur). Door in dit gesprek goed te luisteren en de juiste vragen te stellen doe ik veel informatie op die later in het advies gebruikt kan worden. In het gesprek leer ik je beter kennen en worden behoeften en wensen vastgesteld waarmee verder gewerkt kan worden naar een interieuradvies op maat. Zo zal onder andere duidelijk worden wat je belangrijk vindt in je interieur en wat niet, welke functies de ruimtes krijgen, welke knelpunten er nu zijn en wat je graag zou willen veranderen.
Voor intakegesprekken wordt een reiskostenvergoeding berekend (0,30 cent per kilometer) en wanneer de reisafstand langer dan een uur is reken ik hiervoor €37,50 euro extra. 

Offerte

Op basis van het intakegesprek ontvang je een offerte met een totaalprijs. Deze prijs is gebaseerd op de uren die nodig zijn om het advies te maken. Uiteraard is de prijs afhankelijk van je wensen, een kleuradvies alleen is natuurlijk goedkoper dan een compleet interieuradvies met alles erop en eraan. Je kunt het dus zelf bepalen. Ook met alleen een indelingsadvies of stijladvies kunnen veel mensen verder met het realiseren van het door hen gewenste interieur.

Na akkoord offerte

Na akkoord op de offerte werk ik het advies uit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van visuele middelen zoals een digitaal moodboard waarop de sfeer, materialen en kleuren weergegeven zijn. Door middel van 2D en 3D visualisaties krijg je inzicht in de ontwerpideeën. Je ontvangt het advies tevens in een schriftelijke bijlage zodat je het later nog eens rustig kunt nalezen.