Even voorstellen

Kleur en interieur hebben mij altijd al geboeid. Daarom besloot ik, na heel wat andere banen, in 2001 de studie tot binnenhuisadviseur te gaan volgen en in 2003 de studie tot Kleurenconsulent.

Naast de passie voor kleur en interieur ben ik verslaafd aan Crossfit en wandel ik veel met mijn Engelse Springer Spaniel Pepper. Daarnaast houd ik van lekker eten, drink ik heel veel thee en kook ik graag. Ik houd van mooie designklassiekers in het interieur en ben niet iemand die met iedere trend meegaat. Liever kies ik voor duurzame meubels waar je jaren plezier van hebt.

Het toepassen van kleur in een interieur heeft een enorme meerwaarde en in mijn adviezen zal je dan ook altijd kleur terugvinden! Uiteraard in harmonie met eventuele bestaande elementen in het interieur.

Ik heb in de afgelopen 21 jaren al ontzettend veel mensen geholpen met hun interieur. En het leuke is: het verveelt nooit! Het blijft elke keer weer een feest om een interieur te creëren dat bij de klant past. 

Daarnaast ben ik in 2011 gestart met KUS-SEN (een gevolg van mijn werk als interieurontwerper) een uniek kussen label en mooi toepasbaar in de interieurs van mijn klanten.