Project Heerhugowaard (nog in ontwikkeling)

Een ouder echtpaar wilde dichter bij hun kinderen wonen en gaan in het appartement wonen dat boven het bedrijfspand van één van de kinderen is. Een enorm groot appartement voor maar 2 personen en ze wisten absoluut niet waar te beginnen. Ik maakte een indelingsplan voor hen, een kleurenplan en zocht raambekleding voor hen uit. Er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden zoals raambekleding, verlichting en de keuken is nog niet helemaal klaar maar tot nu toe is het een geslaagde metamorfose waar de bewoners zich thuis voelen!


Marijke:

'Het zal nog wel even duren voordat alles klaar is maar ik vind de kleuren en raambekleding heel mooi. Ook met de indeling kunnen we verder, we hebben nu duidelijke handvatten om de volgende stappen te zetten'

Voor

Na