Interieuradvies Purmerend

Interieuradvies in Purmerend voor een nieuwe inrichting

Bent u op zoek naar hoogwaardig interieuradvies in Purmerend? De inrichting van uw nieuwe woning is niet eenvoudig. Hoe weet u zeker dat u de juiste kleuren kiest, en passen deze wel bij uw huidige meubelen? Het is prettig om hier advies in te krijgen voor een professional. Susan van Heumen Interieuradvies helpt u graag op weg naar een huis waar het heerlijk thuiskomen is. Wij voorzien u als interieuradviseur in Purmerend van een persoonlijk advies op maat.

Persoonlijk interieuradvies in Purmerend

Is uw woning toe aan een nieuwe look? Dat vraagt doorgaans om flinke ingrepen. Een nieuwe stijl, het perfecte ontwerp en de implementatie van uw droominterieur. Uw interieuradviesbureau in Purmerend weet alles van trends, en let tegelijk op persoonlijke voorkeuren. Gaat u voor een landelijke uitstraling met natuurlijke kleuren en knusse hoeken, of geeft u de voorkeur aan modern en strak? Interieur is onderhevig aan trends en veranderingen, maar u wilt vermoedelijk in huis een tijdloos interieur creëren. Om dit te bewerkstelligen nemen we geduldig al uw wensen en voorkeuren door, waarna we een ontwerp en style op papier zetten. Na beoordeling van het eerste ontwerp kunnen we snel schakelen, waardoor u in diverse fasen de invulling van het interieur kiest. Niet overhaast, en altijd met het beste resultaat.

Een echte thuissituatie

Thuiskomen hoort een fijn gevoel te geven. Daarin speelt het interieur een bepalende rol. Kom je thuis in een warme en sfeervolle omgeving, of voel je jezelf juist helemaal niet thuis binnen het bestaande interieur? Met onze kennis in interieuradvies te Purmerend hebben we al tientallen mensen op weg geholpen naar hun gedroomde interieur. De juiste meubelen in combinatie met kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid. Het perfecte interieur kies je in samenwerking met Susan van Heumen Interieuradvies. Bepaal nu de stijl van je nieuwe interieur.