Interieuradvies Lelystad

Ontwerp en styling – interieuradvies in Lelystad

Bent u toe aan een nieuwe inrichting van uw woning, kies dan voor uitgebreid interieuradvies in Lelystad. Bij Susan van Heumen Interieuradvies gaan we samen met u bezig met het ontwerp, de styling en de implementatie van uw droomhuis. Is de huidige inrichting van uw woning toe aan een flinke opfrisbeurt, of heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u graag één en ander veranderen aan het interieur? Als interieuradviseur in Lelystad kunnen we u verder helpen. We zorgen voor inspiratie waarmee we samen tot een sfeervol resultaat komen.

Creatief interieuradvies in Lelystad

Voor particulieren kan het lastig zijn om de invulling van hun woning te bepalen. Soms heb je wel ideeën, maar is het lastig om een inschatting te maken van het uiteindelijke resultaat. Het kan echter ook zo zijn dat je helemaal geen voorkeuren hebt, en alle inspiratie voor een nieuwe omgeving ontbreekt. Juist daarom brengt Susan van Heumen interieuradvies een mooi portfolio met voorbeelden van interieur in andere woningen, waarmee u voldoende ideeën kunt opdoen voor uw eigen huis. Gaat u voor modern, klassiek, strak of knus? De vormgeving van uw interieur bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw huis. Met maatwerk in interieuradvies in Lelystad kunnen we uw wensen verwezenlijken.

Uw persoonlijke smaak in de praktijk

Een praktische woning klinkt niet zo sexy, maar dat kan het wel degelijk zijn. Zelfs in de meest praktische huizen kunnen namelijk elementen naar voren komen die uniek, modern of sfeervol zijn. Het praktische element komt terug in het gevoel dat u heeft bij de ruimtes van uw interieur. Heeft u de ruimte in uw woonkamer, beschikt u over een gezellige hoek om te zitten en hoe zit het met uw eetkamer. We besteden dagelijks veel tijd in huis, en daarom is de juiste sfeer en persoonlijke stijl extra belangrijk. Laat u inspireren door uw interieuradviesbureau in Lelystad.