Interieuradvies Hoorn

Interieuradvies in Hoorn: styling en ontwerp

Voor interieuradvies in Hoorn, maar ook voor ontwerp en realisatie kunt u terecht bij Susan van Heumen Interieuradvies. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten ontwikkelen wij al jaren een fraaie omgeving, waar zij volop inspiratie opdoen. Het is belangrijk dat jouw interieur past bij je persoonlijke smaak en voorkeur. Daarom verzorgen wij styling en ontwerp op maat. Niet altijd de makkelijke weg volgens de laatste trends, maar wel altijd met een vormgeving die past binnen uw omgeving en eigen styling.

Persoonlijk interieuradvies in Hoorn

Interieur vormt de eigen omgeving waarin u zichzelf prettig voelt. Wat uw voorkeuren ook zijn, geen uitdaging is bij ons te groot. Samen bespreken we uw woonwensen, en op basis van persoonlijke voorkeuren zetten we een ontwerp op papier. Uiteraard is er ook tussendoor voldoende ruimte voor nieuwe inzichten, andere kleurkeuzes of een nieuwe inrichting van de meegenomen ruimte. Niks is zo veranderlijk als de voorkeuren voor uw interieur, en daarom gaan we samen alle mogelijkheden bij langs. Heeft u al inspiratie voor meubels, kleuren, materialen en verdere aankleding van de ruimte? Wij verzorgen voor u de meest unieke en veelzijdige voorbeelden, waarmee u aan de slag kan voor het meest fijnzinnige resultaat. Wij zijn uw veelzijdige interieuradviseur in Hoorn.

Strak of juist warm?

Wat we als interieuradviesbureau in Hoorn vaak zien, is dat men na verloop van jaren toe is aan iets compleet anders. Niets is dan ook zo veranderlijk als het interieur van een woning. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe sfeer ontwikkelen in uw woonkamer, of is het juist de eetkamer die toe is aan een andere look? Keuzes voor uw interieur kunt u niet altijd alleen maken. Bent u op zoek naar interieuradvies in Hoorn, dan helpen wij u daarom graag verder. Vanaf de fase van ontwerp tot styling en realisatie bent u bij ons op de juiste plek.